Uzun yıllar turizm sektöründe çalışan sahibinin kendine ait ilk mekanı. Bunun getirdiği heyecan işine gösterdiği özen olarak yansıyor. Ege mutfağına özgü mezeler, sahanda kalamar, kremalı ahtapot, menüsünden seçmeler.
Daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen tıklayınız.
Çok zengin tarihi ile bir çok yabancıya da ev sahipliği yapmış bu şirin adamız mitolojideki adıyla tenedos tenesin adası şimdiki adıyla Bozcaada, turizm sektörünün de katkılarıyla tatilcilerin gözdesi olmuştur Bahar aylarıyla birlikte gelincik örtüsü, kekik kokuları,canlanan üzüm bağlarıyla yazın vazgeçilmezlerinden nefis çavuş üzümüyle, insanı rahatlatan denizi, huzur veren rüzgarı her zaman aranılan unsurlar olmuştur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder